حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

تولیت آستان قدس رضوی: محبت اهل بیت (ع) قلب و روح مردم ایران و عراق را به هم پیوند زده است

تولیت آستان قدس رضوی گفت:همراهی دولت و مردم عراق در شرایط تحریم جمهوری اسلامی ایران به تعمیق رابطه عاطفی و تاریخی دو کشور کمک شایانی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام احمد مروی در دیدار با نخست وزیر عراق اظهار کرد: میراث فرهنگی مشترک ایران و عراق سابقه تاریخی و مذهبی چند هزار ساله و مهم‌تر از همه محبت اهل بیت (ع) قلب و روح مردم دو کشور را به هم پیوند زده است و راهپیمایی اربعین به عنوان یک پدیده بی نظیر بین المللی، در کنار همه مزایای معنوی، قدرت و ثبات عراق را نشان می‌دهد.

 

وی افزود: مشهد کانون عاشقان رضوی از سراسر دنیاست و ما سالانه میزبان میلیون‌ها عراقی در مشهد هستیم و با افتخار به آنها خدمت می‌کنیم. دشمنان به این نقاط اقتدار و پیوند ما حملات رسانه‌ای و دروغ پردازی می‌کنند و این کینه ناشی از خشم آنها از مودت مردم ایران و عراق حول ارادت به خاندان وحی است.

 

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: عتبات عالیات در عراق و حرم رضوی در ایران باید پرچمداری اتحاد و برادری دو کشور را در دست داشته باشند و من از توافق اخیر شما و رئیس جمهور محترم ما در حذف هزینه ویزا تشکر می‌کنم.

 

وی افزود: قطعاً همراهی شما و مردم عراق در شرایط تحریمی جمهوری اسلامی ایران، به تعمیق رابطه عاطفی و تاریخی دو کشور کمک شایانی خواهد کرد و آستان قدس رضوی از هر گونه پیشنهادی جهت نقش آفرینی بیشتر در روابط دو کشور استقبال می‌کند.

مروی تصریح کرد: آستان قدس یک نهاد کاملاً دینی و مردمی است و محبت هزار و دویست ساله مردم به این عتبه، توانمندی‌های گسترده‌ای در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و آموزشی و دانشگاهی برای آن ایجاد کرده که همه این مزیت‌ها می‌تواند بسترساز تعاملات فزاینده میان دو کشور قرار گیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار